Taximetristul care a răpit o farmacistă din Iaşi, rămâne 29 de zile în arest preventiv. El a încercat, astăzi, să obţină eliberarea

0
136

Tribunalul Iaşi a decis vineri, 20 septembrie, să menţină starea de arest a ieşeanului Daniel Pichiu, respingând astfel recursul intentat de acesta împotriva măsurii preventive luate de prima instanţă.

 

Taximetristul Daniel Pichiu va fi cercetat astfel din spatele gratiilor, pentru cel puţin 29 de zile. El este acuzat de procurori de lipsire de libertate după ce la începutul acestei săptămâni a răpit o farmacistă de 25 de ani, Andreea Beşleagă, pe care a legat-o fedeleş şi pentru a o elibera a cerut o recompensă financiară de la familia sa.

 

Femeia sechestrată, Andreea Beşleagă (25 de ani), a trăit un adevărat coşmar. A fost lovită iniţial peste faţă, apoi legată cu bandă adezivă la mâini, picioare, la gură şi la ochi. Agresorul a negociat cu familia victimei timp de mai multe ore, timp în care s-a plimbat fără ţintă cu maşina prin oraş. A cerut iniţial o răscumpărare de 40.000 de euro, dar în final a acceptat 1.750 de euro şi 10.330 de lei. Imediat după ce a încasat banii, poliţiştii l-au blocat în trafic şi l-au imobilizat. Pichiu a recunoscut la audieri alte două infracţiuni grave: pe 6 august, a urcat în maşina unui coleg pe care l-a jefuit de telefon şi de 2.500 de lei, iar pe 23 aprilie a intrat într-o benzinărie cu o cagulă pe faţă şi i-a jefuit pe angajaţi de bani.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments