Un câine de luptă, mort în zona în care a fost ucis de maidanezi Ionuț Anghel. Criminaliștii cercetează locul

0
44

Anchetatorii au reluat cercetările în zona Parcului Tei, unde la începutul lunii septembrie un copil de patru ani a fost omorât de câini. În aceeaşi zonă a fost descoperit, luni, cadavrul unui câine de luptă.

 

Criminaliştii fac din nou cercetări, luni,  în zona în care a murit, pe 2 septembrie, Ionuț Anghel, un băieţel de numai patru ani care s-a pierdut în parc de bunica sa, împreună cu fratele său mai mare.

 

În acelaşi perimetru anchetatorii au descoperit cadavrul unui câine de luptă, din rasa Pitbul, ceea ce ridică din nou suspiciuni, în contextul în care numeroase voci au susţinut că în zonă se organizează deseori lupte de câini.

 

Martorii care au văzut câinele mort au chemat poliţia. La faţa locului se află două echipe de la Departamentul de Criminalistică al Capitalei pentru verificări.

Cadavrul câinelui va fi dus la analize, pentru a afla dacă a fost implicat în cazul lui Ionuţ, băiatul ucis de câini în parcul Tei. Din primele informaţii, cadavrul ar fi acolo de circa trei săptămâni, exact în perioada în care Ionuţ a fost omorât.

Mai mult,animalul a fost descoperit chiar în zona în care a fost găsit şi băiatul mort.

Mai multe persoane susţin că în această zonă au loc lupte între câini. Sunt oameni care susţin că în zonă, într-un restaurant, patronul ar creşte câini antrenaţi pentru luptă.

„Cineva a găsit în lac cadavre de câini de luptă arse, în primăvară. Se mai întâmplă şi acum, pe terenul viran, foarte aproape, se adună oameni cu câini la bătaie. Câinele care pierde, care are răni, nu mai e dus la tratament, ori îl omoară, ori îl lasă să moară singur”, a declarat preşedintele asociaţiei Vier Pfoten, Kuki Bărbuceanu.

 

 

(Sursa: romaniatv.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA vrut să-l salveze, dar victima l-a reclamat ca autor al accidentului, deși n-avea nicio vină
Articolul următorMircea Badea, amenințat și înjurat într-o benzinărie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments