Un videoclip care merită văzut! Breathe This Air, filmat în România şi recomandat de Playboy

0
81
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/CPmucPjFulI?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Când erotismul, suspansul şi misterul se întâlnesc, ia naştere cea mai interesantă şi magică poveste, în acest caz, cel mai acaparator videoclip. Departe de a fi o înregistrare vulgară, deşi este promovată nuditatea, clipul piesei „Breathe This Air”, a fost filmat pe meleagurile româneşti şi, cum spunea un internaut, este un videoclip de văzut şi de revăzut.

 

„M-au interesat acele momente în care crezi că eşti singur cu gândurile tale şi, pe neaşteptate, ceva îţi tulbură momentul, te scoate afară. Personajele din videoclip au poveşti foarte diferite, însă am vrut să creez universuri paralele, să le aduc aproape, şi mai aproape, până când se intersextează într-un singur moment definitoriu”, a declarat Anthony Dickhenson, regizorul videoclipului.

 

Interpretul piesei „Breathe This Air” se numeşte Jon Hopkins, un artist britanic nominalizat în 2011 şi în 2013 la Mercury Prize, însă un nume necunoscut pentru mulţi dintre noi, până în prezent.

 

(Sursa: playboy.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments