UPA din Iași – noutăți la sesiunea de toamnă a admiterii la cea mai mare universitate privată din Moldova

0
125

Sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea ”Petre Andrei” din Iaşi vine cu o noutate pentru viitorii studenţi. Oferta academică, a celei mai mari universităţi private din regiunea Moldovei şi singura cu grad de ÎNCREDERE, s-a diversificat prin introducerea unei noi specializări în cadrul Facultăţii de Economie,  cea de Marketing, unde sunt disponibile 50 de locuri. FACILITĂŢI PENTRU STUDENŢI.

 

Toţi studenţii noştri au acces la biblioteca Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi (peste 29.000 de volume) şi la celelalte biblioteci universitare din oraş.

 

Studenţii care aleg să urmeze cursurile oferite de Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi au la dispoziţie o clădire modernă, cu numeroase facilităţi de studiu: săli de clasă dotate conform ultimelor standarde, 12 amfiteatre încăpătoare, laboratoare de specialitate.

 

La acestea se adaugă „Aula Magna”, amfiteatrul mare al Universităţii, numeroase birouri şi spaţii de studiu. În clădirea Universităţii, studenţii au acces wireless la Internet, iar o parte din sălile de clasă sunt dotate cu table interactive. La toate acestea se adaugă si campusul universitar Studis, aflat in imediata apropiere a universităţii, dar şi Asociaţia Ligii Studenţilor UPA din Iaşi, care s-a implicat în numeroase proiecte sociale şi de voluntariat în cadrul comunităţii.

 

Mai multe informaţii despre admitere găsiţi pe www.upa.ro, la secţiunea ADMITERE.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProgramul Sărbătorilor Iașului
Articolul următorClonele clanului Tătâță au început să iasă la vedere. Firmele-fantomă ale președintelui CJ Neamț au tras fonduri europene cu nemiluita
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments