Week-end-ul cadavrelor, la Iași. Un craniu, un mort fără mâini și cu organele scoase, plus un spânzurat

0
82

Criminaliștii ieșeni au avut un sfârșit de săptămână teribil. Trei morți suspecte au pus pe jar poliția, mai ales că descoperirile macabre  sunt greu de inestigat.

 

Primul caz a apărut sâmbătă, la Dobrovăț unde un localnic aflat la cules de ciuperci a găsit un craniu uman și un femur.

„Poliţiştii au fost sunaţi prin 112 despre găsirea unui craniu şi a unui femur pe un câmp. Criminaliştii s-au deplasat la faţa locului, unde au făcut cercetări. Din primele informaţii, a fost găsit doar un craniu şi un femur, în acest sens efectuându-se investigaţii pentru găsirea rămăşiţelor. Craniul a fost dus la Instititul de Medicină Legală pentru cercetări. Nu se ştie deocamdată identitatea persoanei în cauză“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Polițiștii cred că rămăşiţele ar aparţine unui bărbat din Vaslui, care trăia în concubinaj cu o localnică din Dobrovăţ. Acesta ar fi dispărut în urmă cu câteva luni.

 

Un alt caz terifiant este descoperirea pe malul râului Bahlui a unui cadavru fără mâini și cu organele interne scoase. Anchetatorii spun că persoana are în jur de 60 de ani și este mnoartă de aproximativ două săptămâni.

„Duminică, în jurul orei 14.00, un trecător a sunat la 112 şi a sesizat faptul că pe marginea râului Bahlui a fost găsit corpul unui bărbat decedat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au făcut cercetări, deschizându-se un dosar penal pentru moarte suspectă“, a declarat reprezentantul Poliţiei. În acest caz, primele date arată că bărbatul ar fi murit din cauze naturale, fiind ulterior devorat de maidanezi. Identitatea persoanei nu a fost încă aflată, dar poliâițtii bănuie că este o persoană fără adăpost care se aciuase în zonă.

 

Ultima descoperire macabră a avut loc tot duminică, un trecător observând în pădurea Bârnova un bărbat care atârna într- un ștreang legat de un copac.

 „Un alt cadavru a fost găsit în pădurea Bârnova, de un trecător. Acesta a observat un bărbat spânzurat de ramura unui copac, aflat la 500 de metri de o pădure. El a anunţat poliţiştii, care nu au găsit niciun act de identitate asupra corpului, ci doar o sumă de bani”, a mai afirmat reprezentantul IPJ Iași.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments