9.800 ţigarete de contrabandă şi un autoturism, confiscate de inspectorii vamali de la BV Stânca Costeşti

0
82

În ziua de 22 octombrie 2013, inspectorii vamali de la Biroului Vamal de Frontieră Stânca Costeşti, unitate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi, în colaborare cu poliţiştii de frontieră, au reţinut în vederea confiscării 9.800 ţigarete de contrabandă şi un autoturism ce avea locaşuri special amenajate. Autoritatea vamală a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională în valoare de 7.000 lei.

 

În ziua de 22 octombrie 2013, s-a prezentat pentru control vamal la Biroul Vamal de Frontieră Stânca Costeşti un autoturism marca VOLVO C70 din anul 2001, înmatriculat în România, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie.

La controlul vamal amănunţit efectuat în baza analizei de risc, inspectorii vamali au descoperit în 9 800 bucăţi de ţigarete ASHIMA ascunse într-un locaş special amenajat în bara din spate.

 

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări precum şi a mijlocului de transport ce avea modificări structurale efectuate în scopul introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă. Conducătorul autoturismului au fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare  de 7 000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSemicentenarul Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”, din Iași: 1963 – 2013
Articolul următorChiul în masă, în Senatul României. Parlamentarii au lipsit de la ședința de astăzi. 46 de proiecte AMÂNATE, printre care și INTERZICEREA exploatării gazelor de șist
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments