Actor bătut și umilit de polițiști… din greșeală. El spune că a fost confundat cu o altă persoană

0
194

Ovidiu Danci, actorul şi dansatorul de la iComedy, a trecut prin clipe grele în această dimineaţă. Tânărul a fost bătut de poliţiştii bucureşteni aparent fără un motiv întemeiat.

 

Incidentul a fost povestit de chiar de Ovidiu Danci pe contul său de Facebook. „Ştiu că pare INCREDIBIL…..în această dimineață am fost confundat (asta fiind singura explicaţie prin ce am trecut), luat din Centru Vechi pe sus de POLIȚIA ROMÂNĂ, bătut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o oră în baia secţiei, luat telefonul în timp ce filmam toată scena şi înapoiat după lungi rugăminţi…”, a notat actorul.

Acesta a continuat: „Motivul că am lovit o maşină de poliţie…..în ideea în care eu am venit cu maşina unor prieteni şi eu nu conduc”.

Acesta a încheiat: „Când vedeam la ştiri asemenea cazuri îmi era greu să cred că așa ceva se poate întâmpla într-o ţară democratică. Se întâmplă în România şi asta este POLIŢIA ROMÂNĂ!”.

Ovidiu Danci s-a făcut remarcat după ce a participat ca și concurent la emisiunea „Dansez pentru tine” dar şi la show-ul „Serviţi, vă rog”.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments