ACUM! Traian Băsescu la B1TV: „USL plătește factura minciunii” (VIDEO)

0
82
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/KnLcbKBbopQ?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei” difuzată de B1 TV, că statul trebuie să contribuie la relansarea economică a României.

 

”Eu nu mi-am schimbat punctul de vedere față de ceea ce susțineam în timpul guvernului Boc și vizavi de Roșia Montană și gazele de șist. (…) România are nevoie să își relanseze câteva industtrii: una este mineritul”, a afirmat președintele.

 

”Avem nevoie să contribuim și noi cu ceva la relansarea economică a României. Sunt câteva ramuri care au devenit rentabile”, a precizat șeful statului.

”Nu trebuie să mai facem exploatări cu companii de stat. Trebuie făcute de companii private, iar statul să își asigure dreptul de a fi cel care cumpără”, a explicat Traian Băsescu.

 

Președintele a mai susținut că în cazurile protestelor de stradă „USL plătește acum factura minciunii”, dar a ținut să precizeze că un atac cum a fost cel asupra ministrului Barbu nu trebuie tolerat. Traian Băsescu a mai declarat că nu este normal ca Bucureștiul să fie blocat în fiecare duminică de 20.000 de manifestanți fără autorizație. „Nu e corect față de cele două milioane de locuitori care vor să circule”, a spus șeful statului.

 

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRecord de alcoolemie la un copil de numai 6 ani din Iași. Copilul se află internat în stare critică
Articolul următorPreşedintele Traian Băsescu despre protestele anti-Chevron: „Nimic rusesc nu e atins. La tot ce e american, apar protese"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments