Bombă! Se pregătește ieșirea lui Gigi Becali din închisoare

0
99

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a confirmat informaţia lansată de Dumitru Dragomir potrivit căreia finanţatorul campioanei, Gigi Becali, ar urma să iasă din puşcărie în următoarele săptămâni.
 

Deşi nu a oferit foarte multe detalii despre strategia fostului europarlamentar, tehnicianul a „scăpat” un detaliu destul de important, susţinând că există discuţii pe marginea acestui subiect.

 

Imediat însă s-a repliat, declarând că nu ştie nimic despre ipotetică eliberare a lui Becali.

 

„Îmi doresc enorm de mult să se întâmple acest lucru. Am vorbit cu patronul echipei duminică, sunt lucruri pe care nu le pot spune. Nu ştiu, sunt nişte discuţii pe marginea acestui subiect. Eu mi-aş dori ca Gigi să iasă ieri!”, a spus Reghecampf la Fanatik Show.

 

Dragomir anunţă eliberarea lui Becali: Am informaţii clare!

 

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat, luni seara, că are informaţii potrivit cărora Gigi Becali va fi eliberat din închisoare în următoarele două săptămâni.

 

„Corleone” nu a dat mai multe detalii, însă a precizat că Becali îl va vota personal la alegerile Ligii din data de 14 noiembrie.

 

Gigi Becali a ajuns în puşcărie la sfârşitul lunii mai, după ce a fost condamnat definitiv în trei dosare.

 

Latifundiarul are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare şi este încarcerat la penitenciarul Jilava, de lângă Bucureşti.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments