Ce-ar fi dacă Traian Băsescu ar cânta la Vocea României? La ruşi, juraţii au avut parte de o surpriză de acest gen (VIDEO)

0
76
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ekwityfApDE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Nici nu bănuiau ce li se pregăteşte! Juraţii de la “Vocea Rusiei” au întors scaunele pentru el, dar au amuţit când au văzut cine cântă.

 

Cei patru juraţi de la “Vocea Rusiei”, Alexander Gradsky, Dima Bilan, Leonid Agutin şi Pelagea, au avut parte de o surpriză monumentală când au întors scaunele pentru un concurent, numai pentru a descoperi că pe scenă e chiar preşedintele Vladimir Putin.

Deşi în emisiune nu se observă acest lucru, Putin nu a urcat pe scena de la ”Vocea”. Juraţii au văzut de fapt un panou mare, pe care rula un clip cu preşedintele cântând melodia “Blueberry Hill”, la un eveniment caritabil din Sankt Petersburg.

Reacţiile juratilor au facut însă deliciul audienţei, cea mai amuzantă fiind reacţia Pelageei, care aproape că a sarit de pe scaun când l-a văzut pe Putin pe ecran.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimii pelerini s-au închinat astăzi, la moaştele Sfintei (VIDEO)
Articolul următorSecretul murdar al profei de spaniolă. Părinţii sunt ultragiaţi, elevii încântaţi (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments