Cea mai scurtă și mai vulgară rochie din istorie. Soțul e foarte mândru de gusturile soției

0
70

Courtney Stodden a devenit cunoscută în showbiz-ul de peste ocean drept “Mireasa Minoră”, după ce s-a căsătorit la doar 17 ani cu un bărbat de 51. Neavând vreun alt talent special, ea încearcă de atunci să iasă în evidenţă cum poate, iar garderoba vulgară pe care o deţine o scoate de fiecare dată din impas.
 

Apariţiile ei sunt considerate printre cele mai jenante de la Hollywood, dar cu toate că este intens criticată pentru felul în care arată, Courtney nu renunţă să şocheze prin vestimentaţie, de fiecare dată când are ocazia.

 

 

La cea mai recentă apariţie publică, de pildă, ea a păşit la braţul soţului în ceea ce jurnaliştii au numit cea mai scurtă şi mai vulgară rochie din istorie. Croită dintr-un material care abia i-a acoperit fesele, ţinuta animal prinţ i-a lăsat la vedere formele generoase: sânii, picioarele şi posteriorul au rămas la vedere în plină stradă, spre mândria lui Courtney, care adoră să şocheze.

 

 

Interesant este că soţul în vârstă acum de 52 de ani nu a părut deloc supărat de felul în care se expune mireasa lui, ci i-a făcut jocul acesteia şi s-a dat la rândul lui în spectacol, odată ce a ajuns la restaurantul la care voia să ia masa cu ea. Acesta a acceptat chiar să fie hrănit cu linguriţa şi mai apoi s-a giugiulit în văzul tuturor cu mai tânără soţie, a cărei rochie stătea să cadă dintr-un moment în altul.

 

 

Ce părere ai despre cuplul bizar şi, mai ales, despre ţinuta lui Courtney? Crezi că este în regulă să iasă pe strada îmbrăcată aşa?

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments