Englezii de la Chelsea, șocați de ce au văzut pe Național Arena: „Are you serious?!”

0
68

Jucătorii şi membrii staff-ului celor de la Chelsea au rămas şocaţi de ce au văzut înaintea antrenamentului oficial de pe Naţional Arena. 

Pentru că responsabilii celui mai mare şi mai scump stadion din România nu s-au gândit să tragă acoperişul, gazonul se prezintă într-o stare deplorabilă, fiind îmbibat cu apă după mai mult de 24 de ore de ploaie fără oprire.

În criză de timp şi de idei, angajaţii Primăriei au primit mai mulţi bureţi uriaşi pe care i-au folosit pentru a îndepărta, atât cât s-a putut, apa care mustea pe suprafaţa de joc.

„Are you serious?!”, a fost reacţia englezilor când au văzut ce fac îngrijitorii de la Naţional Arenă, anunţa Fanatik.

Gestul disperat al organizatorilor nu a ajutat prea mult, Chelsea susţinând antrenamentul oficial pe un gazon îmbibat de apă.

De altfel, londonezii şi-au împărţit lotul de jucători în mai multe grupuri, acestea antrenându-se pe porţiunile fără apă.

La ora partidei sunt şanse ca lucrurile să stea mai bine, „lucrările” continuând şi după şedinţă de pregătire a oaspeţilor. În plus, acoperişul a fost tras, astfel că ploaia care cade fără oprire în Capitala nu va mai afecta covorul de iarbă.

Întâlnirea dintre Steaua şi Chelsea se dispută marţi seara, pe Naţional Arenă din Bucureşti.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDiplomații americani, expulzați din Venezuela
Articolul următorClipe de groază pentru Andreea Marin, în urmă cu puțin timp, la plecarea din Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments