Este o profesionistă de talie mondială în dansul la bară. Tragic este faptul că se antrenează în propria sufragerie

0
76

Este profesionistă a dansului la bară şi crede că aceast sport ar trebui să devină probă olimpică. Are acasă bara ei, unde se antrenează zilnic, mai ceva ca o gimnastă care se pregăteşte de concurs. Iar bărbaţii ar face orice ca să o vadă dansând.

 

Adina este o superbă arădeancă, care s-a specializat într-o fantezie pe care o au toţi bărbaţii. Tânăra este o atletă a dansului la bară, sport pe care îl practică de câţiva ani.

 

 

Ea a petrecut mii de ore la antrenamente, sus pe bară, sport pe care ea l-a transformat într-o formă de artă. Tânăra este solicitată să danseze în cele mai apreciate cluburi din Europa, unde bărbaţii rămân mască după ce o văd făcând minuni la bară.

 

 

Vara trecută Adina a făcut furori, dar şi o mică avere, în Turcia, unde a dansat într-un club, alături de o echipă de acrobaţi.

Adina este îndrăgostită de dansul la bară şi speră ca într-o bună zi să poată străluci la această probă la jocurile olimpice, deoarece crede că acest sport îşi merită locul printre cele recompensate cu medalii.

 

 

Până atunci, Adina se antrenează zi de zi, acasă, pe bara pe care şi-a montat-o în propriul apartament, pentru că trebuie să se menţină în formă.

 

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments