Groaznic accident în centrul Iașului. Un muncitor de la ApaVital a murit, iar alți doi sunt în stare gravă

0
209

Foto: ziaruldeiasi.ro

Un mort și doi răniți grav. Acesta este bilanul unui teribil accident care a avut loc în această după-amiază, în zona Podu de Fier, din centrul Iașului. Un șofer a intrat în plin, în groapa săpată de muncitorii de la ApaVital.

 

După cum spun martorii și polițiștii sosiți la fața locului, șoferul unui Fiat care venea cu o viteză ce depășea 80 de km/h nu a remarcat șanțul nesemnalizat corespunzător la care săpau mai mulți muncitori. În viteză, autoturismul a acroșat doi muncitori aflați pe margine și a intrat cu botul în groapă. Din nefericire, înăuntru lucra un alt angajat al ApaVital.

 

 

 

Echipele medicale sosite la fața locului au încercat resuscitarea muncitorului strivit de mașină, însă fără rezultat. Omul a murit după aproximativ 40 de minute.

 

Polițiștii spun că accidentul s-a produs atât din vina șoferului care circula cu viteză prea mare, dar și a muncitorilor care nu au amplasat indicatoare de ocolire și semnalizare corespunzătoare.

 

 

 

Ceilalți doi muncitori loviți de mașină au fost preluați de echipajele SMURD și transportați la spital.

 

Pentru scoaterea autovehiculului din șanț, polițiștii au apelat la un excavator.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFostul președinte al CJ Botoșani, Constantin Conțac, condamnat pentru corupție, a fost eliberat din închisoare (VIDEO)
Articolul următorZece tineri din Bacău și Neamț au plecat să muncească legal în Occident și au ajuns sclavi în Italia și Spania
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments