IMAGINI ȘOCANTE! Un șofer beat a lovit în plin trei pietoni pe trecere, apoi a părăsit locul accidentului (VIDEO)

0
45
[iframe width=”540″ height=”323″ src=”http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?file=http://vcache.realitatea.net/11/2013-10/c6c9aaaf990a4e1a6533252e43a1ac46.mp4″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Accident surprins de camerele de supraveghere din centrul oraşului Râmnicu Valcea. Un şofer beat a intrat cu maşina în trei persoane pe trecerea de pietoni.
 

În imagini se vede cum şoferul loveşte cele trei persoane chiar în momentul în care traversau strada. Şoferul însă nu opreşte şi îşi vede liniştit de drum. Doar una dintre victime a ajuns la spital, o femeie de 64 de ani. Şoferul maşinii a fost apoi prins de poliţişti.

 

În urma recoltării de probe biologice a reieşit că şoferul avea o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur în sânge. Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie adus în fata magistraţilor de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru a primi mandat de arestare pentru 29 de zile.

 

„O persoană de 64 de ani a fost rănită grav. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Pedeapsa maximă pentru una dintre infracţiuni este de până la şapte ani”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments