La un pas de dezastru. Autocarul în care se aflau toți jucătorii de la FC Vaslui, lovit în plin de un camion plin cu lemne

0
68

Foto: Facebook

Autocarul echipei FC Vaslui a fost implicat într-un accident de circulaţie, în această dimineaţă, în timp ce se întorcea spre casă din deplasarea de la Braşov.

 

Fotbalistul Nuno Viveiros, care se afla în autocar în momentul impactului, a postat pe Facebook un mesaj despre acest accident. „De parcă nu era de ajuns că am pierdut meciul, acum am avut şi un accident din ăla… autocarul a fost lovit frontal de un camion. Bine măcar că nu a fost nimeni rănit. Ce sperietură!”

 

Imediat după accident, Adrian Porumboiu a făcut haz de necaz, trimiţând din nou săgeţi către conducerea FRF. „Slavă Domnului, toţi sunt bine. Am trimis un alt autocar să îi aducă înapoi. Camionul în care au intrat nu era plin cu lemne, ci plin cu punctele pe care ni le-a furat Federaţia. Le trimiteau înapoi la Vaslui”, a comentat fostul oficial al lui FC Vaslui pentru ProSport.

 

Din primele informaţii, accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Tecuci, în localitatea Munteni. Autocarul în care se aflau Liviu Ciobotariu şi elevii săi a intrat în coliziune cu un camion care transporta material lemnos.

 

Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit.

 

„Este vorba despre o simplă tamponare. Nu s-au înregistrat victime“, a confirmat şi Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi. 

 

După ce au aşteptat două ore pe marginea drumului, jucătorii lui FC Vaslui au fost preluaţi de un alt autocar şi au pornit spre casă.  Conducerea clubului a trimis un alt autocar care a preluat jucătorii şi staff-ul tehnic să îi aducă la Vaslui.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments