Măcel într-un bar din Focuri-Iași. Doi tineri înjunghiați

0
68

O ieșire în oraș s-a transformat pentru doi băieți de 22 și 23 de ani în coșmarul vieții lor, pentru simplul motiv că s-au luat la harță cu cine nu trebuia.

 

Incidentul s-a petrecut într-un bar din localitatea ieșeană Focuri. După câteva minute în care două tabere de tineri și-au aruncat insulte, băieții au trecut la forța fizică.

 

Au început să arunce cu sticle și scaune, apoi au ieșit în fața localului unde au scos cuțitele. În tot acest haos, doi tineri de 22 și 23 de ani au fost înjunghiați și lăsați să zacă într-o baltă de sânge la marginea șanțului.

 

Localnicii au chemat de urgență Salvarea, sunând la 112, iar cei doi au fost transportați la Spitalului Sf. Spiridon Iași. Unul dintre ei însă a intrat direct în sala de operație.

 

„La Unitatea de Primire Urgențe Iași au ajuns doi tineri, victime ale unei agresiuni. Un tânăr de 22 de ani prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică și pneumotorax. Acesta a fost direcționat în Secția de Chirurgie toracică. Al doilea pacient prezenta o plagă superficială”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD în cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” Iași.

 

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments