Monstrul cu chip de soț. O femeie gravidă din Brăești-Iași, bătută până a pierdut sarcina (VIDEO)

0
221

Întâmplare tragică la Iaşi, unde o femeie de 31 de ani, însărcinată în şapte luni, a ajuns la spital în stare gravă, iar fătul era deja mort.

 

Totul după ce tânăra a fost bătută crunt de soţul ei, spun poliţiştii. Deşi cei doi au împreună patru copii, bărbatul îşi terorizează nevastă de vreme îndelungată, povestesc vecinii lor.

 

Femeia este din comuna Brăești şi, când a ajuns la spital, medicii au constatat că viaţa îi era pusă pericol în urma bătăii. Deşi avea mai multe contuzii, cel mai rău fusese lovită chiar în zona abdomenului, cu pumnii şi picioarele, arată stirileprotv.ro.

 

Din păcate, nimic nu-l mai putea ajuta pe făt, chiar dacă medicii i-au făcut de urgenţă pacientei o operaţie cezariană. În sat, oamenii povestesc despre un lung şir de bătăi îndurate de tânără, din cauza soţului mare consumator de băutură. Bărbatul este cercetat pentru tentativa se omor, în urma agresiunii.

 

Deocamdată, legiştii nu au stabilit dacă fătul a murit în urma loviturilor încasate acum de femeie sau dacă a fost vorba de o sarcină cu probleme, din alte cauze. Bărbatul nu vrea să recunoască agresiunea, spunând că femeia s-a lovit singură.

 

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/10_oct/17/Un sot violent.flv

{/flvremote}

 

(Sursa: iasitvlife.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments