Nepotismul se poartă și la Hollywood. Celebrități despre care habar n-aveai că sunt rude (VIDEO)

0
99
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/-RgOm_WJKpE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

La Hollywood, că în multe alte locuri, contează mult pe cine cunoşti. Iar când „cunoştinţele” sunt chiar rude, lucrurile devin cu atât mai simple.

 

ET face o trecere în revistă a celebrităţilor care au legături de sânge în această lume, unele suprinzatoare şi necunoscute marelui public.

Astfel, puţini ştiu că artistă Lily Allen este nu doar înrudită cu actorul Alfie Allen, din Game of Thrones, unde l-a întruchipat pe Theon Greyjoy, ci cei doi sunt chiar fraţi.

De altfel, Lily a lansat, în 2007, chiar o melodie despre fratele său, Alfie, una care nu l-a flatat deloc. Melodia a ajuns însă un hit.

 

 

 

Oona Chaplin, cunoscută din serialul Game of Thrones, este nimeni alta decât nepoata lui Charlie Chaplin. Actriţă spaniolă a reuşit însă să devină celebră prin propriul efort, chiar dacă poartă un nume deja celebru.

 

 

 

Deşi tânără, actriţă Emma Roberts şi-a câştigat celebritatea pas cu pas, apărând în serialul We’re The Millers şi în American Horror Story: Coven. Ea face parte însă dintr-o familie de oameni faimoşi, mătuşa ei nefiind alta decât Julia Roberts.

 

 

 

Puţini ştiu că între actriţă Melissa McCarthy, cunoscută mai ales din comedii, şi Jenny McCarthy, model Playboy, este o legătură. Aceasta tine chiar de sânge, cele două fiind verişoare. Asemănarea, chiar şi fizică, există, la o privire mai atentă.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentȘi-a bătut copilul de un an și jumătate pentru că plângea de foame. O femeie din Târgu Frumos cercetată de polițiști pentru rele tratamente aplicate minorului
Articolul următorBătaie în trafic. S-au șicanat unul pe altul, apoi au început să se lupte cu bâtele (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments