Pancone trădătorul! Rapidul a reuşit să smulgă un punct în Copou, prin golurile ieşeanului Daniel Pancu

0
64

CSMS Iaşi a remizat cu Rapid Bucureşti într-o partidă restantă din etapa a şaptea a Ligii secunde de fotbal. Gazdele au început bine meciul, iar în minutul 6, Dobre a deschis scorul. 

 

Replica giuleştenilor a venit 12 minute mai târziu. Pancu a executat perfect o lovitură liberă de la mare distanţă şi a restabilit echilibrul pe tabelă. În minutul 27, moldovenii au trecut din nou la conducere graţie golului înscris de Herghelegiu. Acelaşi Pancu a lovit din nou în ultimul sfert de oră al primei reprize şi a egalat la 2, stabilind astfel rezultatul pauzei.

 

În actul secund, ambele formaţii au avut ocazii de a înscrie, dar scorul a rămas neschimbat până la final. După această remiză, CSMS Iaşi, antrenată de Marius Lăcătuş, acumulează 13 puncte, având şi două meciuri restanţă.

 

De menţionat că Daniel Pancu a riscat un cartonaş galben după ce a făcut semne obscene către galeria Iaşului care nu i-a iertat trădarea. În urmă cu un an, când CSMS evolua în prima ligă, Pancu a declinat oferta de a juca în oraşul natal, preferând Vasluiul în locul Iaşului.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments