Pășcănean omorât în această dimineață pe trecerea de pietoni

0
89

Accident mortal în această dimineață pe trecerea de pietoni din fața RAGCL Pașcani. Șoferul unui microbuz a lovit în plin un bărbat, care se angajase în traversarea străzii. Pietonul a decedat pe loc după ce a fost lovit. Martorii povestesc că bărbatul lovit a fost aruncat câțiva metri pe celălalt sens de mers.

 

Șoferul microbuzului, Petrică Banu, din suburbia Boșteni din Pașcani plecase de acasă în jurul orelor 6.20 pentru a duce microbuzul în stația de la gară. Potrivit informațiilor furnizate de agenții de la Biroul Rutier acesta nu se afla în cursă.

 

Pe trecerea de pietoni din fața RAGCL șoferul a văzut târziu bărbatul care se angajase în traversarea străzii spre Kaufland. În zadar a încercat să frâneze. Victima a fost lovită cu partea stângă a microbuzului, arată newspascani.com.

 

Șoferul a fost testat cu aparatul alcool test, iar analizele au indicat o alcoolemie zero. La ora această Poliția face verificări pentru a stabili indetitatea persoanei accidentate mortal. Asupra acesteia nu s-a găsit nici un act de identitate. În cauză este vorba despre o persoană care are vârsta în jur de 60 de ani.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments