Polițistul român cu cele mai multe like-uri pe Internet. L-a dat gata pe un șofer recalcitrant (VIDEO)

0
172

Un poliţist din România a reuşit să strângă mii de like-uri pe internet pentru cum a rezolvat problema unui şofer care a refuzat să prezinte actele la control. Înregistrarea video, realizată chiar de către şofer, a ajuns pe o pagină de Facebook.

 

Poliţistul din Suceava îl informează pe şofer că a fost oprit pentru că nu purta centura de siguranţă şi pentru că a oprit într-o zonă în care staţionarea era interzisă.

Recalcitrant, şoferul refuza să prezinte actele la control, nu vrea să coboare din maşină şi nici nu permite verificarea portbagajului.

În cele din urmă, după ce vede că şoferul refuza să colaboreze, poliţistul deschide portiera şi încearcă să-l dea jos. Atunci, şoferul se opune din nou şi îl înjura pe poliţist, moment în care, acesta îl şi loveşte.

Cei mai mulţi utilizatori Facebook au apreciat modul în care s-a comportat poliţistul. Ba mai mult, şoferul se poate considera norocos că nu era în Statele Unite, unde ar fi fost mult mai repede pus la pământ, probabil şi cu pistolul la cap.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentINEDIT! Anul acesta, Centrul de excelență se deschide și pentru elevii claselor primare
Articolul următorDosarele 7EST. Viaţa unuia dintre cei mai sângeroşi torţionari din Penitenciarul Piteşti. TITUS LEONIDA: CĂLĂU şi VICTIMĂ într-un singur trup
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments