Porți chiloți TANGA? Vezi ce pericole te pândesc

0
2077

Eşti adepta chiloţilor tanga pentru că sunt confortabili şi invizibili? Chiar şi aşa, ei nu sunt varianta cea mai bună pentru tine. Vezi care sunt dezvantajele pe care le ai dacă porţi acest tip de lenjerie intimă.

 

Tanga sunt preferaţii femeilor pentru doza de confort şi pentru faptul că îi poţi purta cu orice pereche de pantaloni fără a li se observa forma. Totuşi, pe lângă beneficiile pe care le au, nu trebuie să treci cu vederea dezavantajele, care îţi pot provoca probleme de sănătate.

 

Preocupaţi de acest aspect, medicii de la câteva spitale din America au studiat în amănunt problema şi au venit cu nişte răspunsuri ajutătoare.

 

Tanga nu sunt recomandaţi pentru femeile care au predispoziţie la infecţii urinare sau genitale, iar explicaţia este una foarte simplă. În primul rând chiloţii tanga trebuie să fie din bumbac pentru a permite pielii să respire şi în aceeaşi măsură atât colanţii cât şi pantalonii cu care te îmbraci trebuie să aibă la baza materiale naturale, pentru a se face uşor transferul de aer.

 

Deşi sunt sexy, chiloţii din dantelă nu sunt recomandaţi, deoarece acest material nu lasă pielea să respire, iar incidența de a te alege cu o infecţie este mai mare.

 

Apoi, trebuie să ai în vedere faptul că dacă eşti o persoană activă şi faci destul de multă mişcare, lenjeria intimă de acest gen se mişcă la rândul ei şi facilitează transferul de bacterii din zona rectului spre zona vaginului sau a uretrei.

 

Mai mult decât atât, dacă eşti predispusă infecţiilor şi porţi tanga inclusiv în perioada menstruaţiei, ai toate şansele să te alegi cu o infecţie de toată frumuseţea.

 

Nu în ultimul rând, tanga provoacă iritaţii la nivelul zonei intime. Pielea din jurul chiloţilor este iritată constant din cauza mişcării lor, iar semnele provocate sunt asemănătoare celor produse de linia sutienului.

 

(Sursa: perfecte.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments