Proiectul Dalkia pentru Iaşi, apreciat la nivel internaţional

0
167

Proiectul „DALKIA ÎN SERVICIUL IEŞENILOR PENTRU CEL PUŢIN 20 DE ANI” a primit Marele Premiu Special al Juriului Dalkia Internaţional în cadrul ceremoniei de premiere a concursului „Victoriile Dalkia pentru anul 2012”, ce a avut loc la Paris, în seara zilei de miercuri 23 octombrie.

 

În competiţie au participat peste 100 de proiecte, din care 22 au ajuns în finala, desfăşurată în luna iunie a acestui an. Proiectul realizat de către Dalkia pentru Iaşi a fost declarat marele câştigător în competiţia ajunsă la a zecea ediţie, fiind considerat cel mai bun din lume în condiţiile în care a surclasat în finală proiecte din ţări precum Franţa, Olanda, Slovacia, Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda, Spania, Statele Unite ale Americii, Polonia şi Belgia.

 

Acest prestigios premiu obţinut la nivel mondial pune încă o dată în valoare contractul de performanţă, de rezultate încheiat anul trecut de Primăria Municipiului Iaşi cu Dalkia pentru o perioadă de 20 de ani, şi nu face decât să ne responsabilizeze şi mai mult faţă de ieşenii pe care îi servim în fiecare zi. Acum, când împlinim primul an de activitate în calitate de Operator oficial al Serviciului Public de Termoficare, echipa Dalkia le mulţumeşte celor ce îi sunt alături şi se angajează să continue acţiunile pozitive în interesul clienţilor săi finali şi al dezvoltării durabile a comunităţii ieşene.

 

Laurențiu Lupu; Arnaud Boutin; Gilles Humbert; Ana-Maria Icătoiu; Lavinia Săniuță; Franck Lacroix (Presedintele Grupului Dalkia); Franck Genin

 

Echipa de proiect a fost formată din:

– Gilles Humbert, Director General al Dalkia România

– Lavinia Săniuţă, Director General-Adjunct al Dalkia România

– Ana-Maria Icătoiu, Director Comercial al Dalkia Termo Iaşi

– Franck Genin, Director Dezvoltare & Marketing al Dalkia România

– Laurenţiu Lupu, Manager Recrutare şi Gestiunea Carierelor, Dalkia România

– Arnaud Boutin, Manager de Proiect în cadrul Direcţiei Comerciale a Dalkia Internaţional.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments