Războiul calificării la Mondiale a început: federațiile de fotbal din cele două țări, în plin scandal

0
66

Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la barajul dintre România şi Grecia, iar între oficialii celor două federaţii de fotbal a izbucnit deja un scandal.

 

Reprezentanţii federaţiilor de la Bucureşti şi Atena au purtat în ultimele zile o corespondenţă pe tema numărului de bilete pe care galeriile oaspete le vor primi, însă nu au reuşit să ajungă la un numitor comun.

 

Scandalizaţi de comportamentul oficialilor de la Bucureşti, pe care îl considera nedrept, oficialii de la Atena ameninţa că niciun roman nu va intra la meciul programat pe 15 noiembrie.

 

În prima fază, FRF a solicitat 2.500 de bilete pentru fanii români care vor face deplasarea, dând asigurări că grecii vor primi acelaşi număr pe Naţional Arena.

 

Grecii nici n-au vrut să audă de propunerea FRF, răspunzând că sunt gata să primească cel mult 1.500 de români la Atena. Ei susţin că stadionul lor este mai mic, motiv pentru care nu pot oferi acelaşi număr de bilete.

 

După ce FRF le-a transmis grecilor că, în acest caz, vor primi şi ei doar 1.500 de bilete, adversarii noştri ameninţa că nu ne vor mai da niciun bilet pentru meciul de la Atena!

 

Echipa naţională a României va întâlni Grecia în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014.

 

Prima manşă va avea loc la Atena, pe 15 noiembrie, în timp ce returul este programat patru zile mai târziu, pe Naţional Arena.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments