Trase printr-un inel. O româncă, în topul femeilor cu cea mai subțire talie din lume (FOTO)

0
1050

Frumuseţea este o noţiune interpretabilă. Deşi există standarde unanim apreciate, anumite caracteristici sunt duse câteodată la extrem tocmai de dragul perfecţiunii. Talia subţire a fost asociată dintotdeauna cu un trup feminin atrăgător, multe femei încercând prin diverse metode să îşi menţină talia de viespe.

 

Iată mai jos câteva exemple de „feminitate” dusă la extrem, conform Oddee.

 

 

Nerina Orton, o dansatoare din Birmingham, Marea Britanie, visează la titlul de „femeia cu cea mai subţire talie din lume”. La doar 22 de ani, talia să măsoară doar 40 cm, ceea ce înseamnă că tânăra nu mai are mult până a-şi împlini dorinţa. Nerina poartă un corset încă de la vârsta de 14 ani, fiind expusă la o serie întreagă de afecţiuni.

De-a lungul timpului, corpul ei s-a adaptat însă şi s-a dezvoltat luând forma corsetului, pe care îl poartă chiar şi noaptea. Fără acesta, talia sa ar măsura 56 cm.

 

 

Americanca Cathie Jung, născută în 1937, are o talie „încorsetată” de 38 cm, fără acest accesoriu dimensiunea ajungând la 53 cm. La vârsta de 38 de ani, atunci când şi-a descoperit pasiunea pentru hainele din perioada victoriană, a început să poarte o centură care i-a redus treptat mărimea taliei. În prezent, femeia deţine recordul de „cea mai subţire talie a unei persoane în viaţă”.

 

 

Pentru cei mai mulţi dintre noi, o talie subţire se obţine cu o dietă corespunzătoare şi mult sport. Ei bine, pentru Michele Koebke, o tânără de 24 de ani din Berlin, Germania, acest obiectiv a fost atins prin purtarea unui corset în fiecare zi, timp de 3 ani. Fata a juns de la 64 cm la 40 cm, dar îşi doreşte să ajungă la 38 cm.

Asta i-ar putea aduce lui Michele o mulţime de probleme de sănătate. În prezent, stomacul ei este atât de mic încât fata nu poate mânca o masă normală, însă consumă până la 10 mese mici pe zi.

 

 

Ioana Spangenberg, o româncă de 30 de ani, susţine că talia sa de 50 cm este cât se poate de naturală, nefiind rezultatul niciunei intervenţii chirurgicale. În ciuda înălţimii, a greutăţii mult sub limită şi a taliei subţiri, Ioana mărturiseşte că mănâncă trei mese pe zi, inclusiv produse precum chipsurile, pizza sau kebabul.

 

 

Talia lui Ann Ward, o studentă din Dallas, Texas, este atât de subţire încât poate fi cuprinsă de palmele unui om. Concurenta la America’s Next Top Model a şocat publicul, dar şi juriul concursului, inclusiv pe Tyra Banks, cu talia sa de 53 cm.

 

 

„Regina Burlesque”, aşa cum este supranumită Dita Von Teese, a fost căsătorită între 2005 şi 2007 cu Marilyn Manşon. Ajunsă la 41 de ani, starleta mărturiseşte că se simte mult mai bine acum decât la 20 de ani. Vedeta şi-a menţinut talia de 55 cm printr-o alimentaţie sănătoasă, fără alcool, evitând pâinea şi consumând în fiecare dimineaţă smoothie-uri verzi, din coriandru, pătrunjel şi spanac. De asemenea, Dita face sport zilnic şi poartă un corset încă de la vârsta de 18 ani.

 

 

Tânăra în vârstă de 21 de ani din Ucraina a devenit cunoscută în ţara sa natală şi apoi în Rusia prin aspectul său asemănător păpuşii Bărbie. Valeria Lukyanova şi-a făcut un nume mai întâi pe Internet, acolo unde uşerii vorbitori de limba rusă au început să îi discute intens intervenţiile chirurgicale la care se pare că a apelat, de la operaţia la nas până la eliminarea unei coaste sau reducerea taliei.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments