Un botoşănean, erou în Irlanda după ce a salvat o femeie

0
86

Un botoşănean stabilit de mai mulţi ani în oraşul Dublin, din Irlanda, a salvat viaţa unei femei care a încercat să se sinucidă. 

 

Cristian Pintea se întorcea de la muncă, iar în dreptul podului Liffey River a văzut o femeie care s-a aruncat în apă. Fără să ezite, botoşăneanul a sărit după aceasta, a prins-o de mâini şi a scos-o la suprafaţă, scrie stiri.botosani.ro.

 

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii, pompierii şi medicii de pe Ambulanţă care i-au acordat femeii, în vârstă de aproximativ 45 de ani, primul ajutor.  

După ce a scos-o pe femeie din apă şi a dat-o pe mâna medicilor, botoşăneanul a fost aplaudat de toţi trecătorii, aplauze pe care le-a meritat din plin.  

Cristian şi-a continuat drumul spre casă, gestul său curajos fiind apreciat de zeci de irlandezi, care i-au lăsat pe contul de Facebook mesaje de felicitare şi apreciere.  

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLiderul de la Şuie Paparude a suferit un infarct pe scenă. A fost internat în stare de comă la spital
Articolul următorSIMONA HALEP a câştigat la Moscova. Românca a obţinut al cincilea titlu din 2013 în faţa australiencei Samantha Stosur
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments