Veste teribilă pentru casnica de la Master Chef: a aflat cu ce se ocupă consoarta

0
73

O veste cruntă i-a distrus liniştea şi toate planurile de nuntă pe care le avea cu deja soţul ei, “afaceristul Sebi”, după cum l-a prezentat ea în mediul public. Ştefan Petre, pe numele lui real, nu este nici patron, nici angajat, preocupările lui fiind în afara legii. Judecat pentru mai multe furturi comise în străinătate, luni, potrivit apropiaţilor casnicei, bărbatul a primit 15 luni de închisoare cu executare.

 

Deşi spera ca lucrurile să nu aibă o altfel de finalitate, iar soţul ei să fie eliberat, Nicoleta a ajuns în punctul în care, singura ei variantă este anularea nunţii. Marele eveniment ar fi trebuit să aibă loc la jumătatea lui noiembrie, însă mireasa a rămas fără… mire. Casnica de la MasterChef a visat atât de mult ca ziua cea mare încât a schimbat de două ori localul în care ar fi trebuit să aibă loc. Iniţial, Nicoleta antamase un restaurant din Breaza, însă, recent, a renunţat la acea variantă, a pierdut avansul plătit şi s-a reorientat către un local din Buftea, unde a plătit un nou avans.

 

Hoţ de mărunţişuri!

Din momentul în care a ajuns în lumina reflectoarelor, Nicoleta s-a limitat la a spune că soţul ei se numeşte Sebi, este din Câmpina, are afaceri la Viena şi e jucător profesionist de poker. La acel moment, bărbatul se afla în Austria, unde, se pare, ar fi închis acum.

 

CANCAN.ro a aflat însă că acesta este o mică celebritate printre hoții români din străinătate. Potrivit presei locale din Bordighera, Italia, el a fost arestat de carabinieri după ce a fost prins la furat dintr-un supermarket. Nu era singur, ci însoţit de un amic. Extrem de inventivi, cei doi purtau rochii de femei gravide şi introduceau într-un fel de sac, creat în dreptul burţii şi camuflat de brâu, sticle de whiskey, parfumuri şi rujuri. În momentul în care au fost prinşi, aveau asupra lor bunuri furate în valoare totală de 300 de euro, notează ziariştii italieni. Cei doi au fost trimişi imediat în arest, într-o închisoare din Peninsulă.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments