VIDEO. Intersecția groazei din Pașcani. Accidentele se țin lanț, iar autoritățile nu fac nimic

0
105

Seria evenimentelor rutiere ce au avut loc în intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Ceferiștilor din Pașcani a continuat și luni după amiază. După ce la primele ore ale dimineții un Volkswagen a fost lovit de un Renault, la distanță de câteva ore, alte două mașini au avut aceeași soartă.

 

În jurul orei 16.00, o femeie care se afla la volanul unui Opel Astra ce se deplasa dinspre Ștrandul Municipal spre strada Ceferiștilor, nu a acordat prioritate unui autoturism marca Volkswagen Polo, care se deplasa regulamentar pe strada Dragoș Vodă spre Fântânele. Șoferița nu a apreciat corect distanța față Volkswagen, pe care l-a lovit în plin.

 

Situația din această intersecție este cunoscută reprezentanților municipalității. Despre evenimentele rutiere care au avut loc s-a vorbit și în ultima ședință a Comisiei de Organizare a Circulației. Problema pe care șoferii o întâmpină în această intersecție a fost ridicată de agentul șef Constantin Pârlog. El a solicitat ca în zonă să fie realizate marcajele rutiere. Viceprimarul Vasile Axinte a susținut că va analiza posibilitatea, dar că nu acesta este motivul pentru care se produc accidente.”Sunt slabi șoferii. Nu marcajele sunt problema. În intersecție sunt indicatoare rutiere”, a susținut viceprimarul.

 

O altă cauză care duce la producerea accidentelor în lipsa marcajelor sunt șoferii care sunt în tranzit. Cei care nu cunosc zona nu știu pe ce bandă să se încadreze.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments