6 oameni au văzut MOARTEA cu ochii. TIR lovit în plin de acceleratul Iași-Timișoara. Incidentul s-a petrecut la o trecere de cale ferată (VIDEO)

0
55
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/N-CM9QMByCU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: ziaruldeiasi.ro

Un accident grav la trecerea cu calea ferată a avut loc în localitatea ieşeană Sârca. Şoferul unui TIR n-a reuşit să treacă peste calea ferată, iar autovehiculul a fost spulberat de tren.

 

Şoferul unui TIR a rămas cu autovehiculul blocat pe calea ferată în dreptul localităţii ieşene Sârca. Autovehiculul n-a mai pornit în ciuda încercărilor disperate şi a faptului că mai mulţi localnici au pus umărul în încercarea de a-l îndepărta de pe şine.

TIR-ul a fost lovit în plin de trenul accelerat Iaşi – Timişoara, în jurul orei 7.00, şi târât pe o distanţă de aproximativ 40 de metri. Autovehicul de transport a fost spulberat, iar locomotiva trenului a fost, de asemenea, grav avariată. Din fericire, cei şase oameni transportaţi în TIR, au coborât înainte de impact, iar accidentul nu s-a soldat cu victime.

Călătorii din trenul accelerat Iaşi – Timişoara, plecat spre destinaţie la ora 6.10 în dimineaţa zilei de astăzi, 15 noiembrie, au fost nevoiţi să facă cale întoarsă la Iaşi. Garnitura trenului a fost readusă în staţia de plecare, din cauza faptului că a fost serios avariată, iar continuare drumului nu se putea face în condiţii de siguranţă.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments