A ieşit la agăţat cu avionul. Un pilot de supersonic a speriat un cartier întreg din Paşcani, în dorinţa de a impresiona fetele din zonă

0
172

Foto: newspascani.ro

Sperietură zdravănă pentru câţiva pensionari dintr-un cartier al municipiului Paşcani. În cursul zilei de astăzi, 26 noiembrie, zona respectivă a fost survolată de un avion de vânătoare. Atât de puternică a fost unda de şoc încât acoperişurile de pe casele gospodarilor au început să zăngăne, iar câteva coşuri de fum au fost la un pas de a fi distruse.

 

Speriaţi, mai ales de zgomotul asurzitor, mulţi dintre ei s-au adăpostit pe unde au apucat crezând că a început războiul, arată newspascani.ro.

 

Domnul Gheorghe spune că nu este pentru prima dată când Paşcaniul este survolat de un avion de vânătoare. El susţine că în acest an s-a mai întâmplat de câteva ori, iar vinovat ar fi chiar un tânăr din suburbia Lunca. Bărbatul susţine că pilotul avionului, de câte ori zboară deasupra Paşcaniului, survolează zona la mică înălţime pentru a impresiona părinţii, prietenii, dar mai ales fetele.

 

Cetăţenii spun că vor face demersurile necesare pentru ca în timpul antrenamentelor avioanele să nu mai zboare deasupra oraşului, ci mai degrabă deasupra pădurilor de pe malurile Siretului, iar tânărul pilot să fie sancţionat pentru acrobaţiile sale.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIncredibil! În buricul Iaşului există un loc uitat de timp (VIDEO)
Articolul următorE ON Moldova acuzată că a omorât un om. Bărbatul era ţinut în viaţă de aparate şi a decedat după ce a fost întrerupt curentul electric
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments