Accidente în lanț, la Iași. Patru evenimente rutiere cu victime datorate neatenției la volan, dar și stării proaste a drumurilor din oraș

0
124

Foto: ziaruldeiasi.ro

În cursul acestei după-amiezi, un incident rupt ca din filmele comice cu buget redus a avut loc la Iași, pe Splai Bahlui drept, între podul Cantemir şi intersecţia cu bulevardul Primăverii din cauza săpăturilor la reţelele de utilităţi.

 

Un tir şi un taxi au rămas, în acelaşi timp, cu roţile blocate în şanţurile de pe carosabil, arată ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru alți doi şoferi din Iaşi, goana după promoţiile de Black Friday s-a terminat brusc în parcarea hypermarketului Carrefour Felicia. Un Renault Megane şi un Matiz s-au ciocnit, în urma impactului o persoană fiind rănită. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă. Poliţiştii care s-au prezentat la faţa locului i-au testat pe cei doi şoferi cu etilotestul, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pentru a afla cine este şoferul vinovat de impact, mai spune sursa citată.

 

 Foto: ziaruldeiasi.ro

Totodată, în urmă cu puţin timp un accident rutier cu trei mașini a avut loc pe strada Străpungerii Silvestru, în aproipiere de pasajul Octav Băncilă, pe sensul de mers dinspre pasaj spre Gară. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic.
Astfel, un autoturism taxi a încetinit, întrucât avea o altă maşină în faţă, iar un al doilea taxi a intrat în primul. Din spate, un autoturism Renault, cu numere de Bacău, a lovit cel de-al doilea taxi în partea din spate.

În urma impactului, şoferul primului taxi a suferit un atac de panică, iar pasagera din spate a fost preluată şi ea de un echipaj SMURD, ambii pacienţi fiind duşi la spital pentru investigaţii suplimentare. La faţa locului s-a prezentat şi un echipaj de la Poliţia Rutieră împreună cu criminaliştii, pentru efectuarea de cercetări suplimentare.

 

 

Cel mai grav pare a fi accidentul din apropierea localității ieșene Chicerea. Șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului s-a lovit de un copac şi a ieşit în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane care au fost preluate şi transportate cu ambulanţa la spital. Autoturismul, grav avariat, a fost preluat de la locul accidentului cu o platformă. În zona s-au deplasat şi poliţiştii de la Biroul Rutier, care au demarat cercetări pentru a afla modul în care s-a produs accidentul rutier. Şoferul s-a ales cu dosar penal de vătămare corporală din culpă.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIubita lui Ștefan Bănică jr. surprinsă de paparazzi cu vânătăi la ochi
Articolul următorDezmăț total la Balul Bobocilor. Spectacolul a fost întrerupt de directoarea școlii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments