Atenție, alcoolic la volan! Șofer din Iași cu permisul suspendat, prins băut la volan

0
75

Polițiștii de frontieră din Iași au avut, ieri, surpriza să oprească în trafic un șofer care se afla într-o evidentă stare de euforie. Mai mult, conducătorul auto avea și permisul de conducere anulat pentru aceeași abatere: urcase băut la volan.

 

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 15.00, în timp ce cadrele de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Țuțora executau o misiune specifică, de supraveghere şi control, în zona de competenţă. Șoferul a fost oprit în trafic pe DJ 249A, pe comunicaţia Osoi – Moreni, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în judeţul Iaşi. La control, Dănuț R., de 42 de ani, nu a putut prezenta permisul de conducere, poliţiştii efectuând verificări în urma cărora au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, întrucât în anul 2009, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident rutier cu victime.

 

Conform prevederilor legale au fost anunţaţi poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni, la faţa locului deplasându-se un agent. Deoarece şoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1.25 mg/l în aerul expirat.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBombă!!! Gino Iorgulescu este NOUL PREȘEDINTE AL LPF
Articolul următorFostul prefect de Iași, Dragomir Tomașeschi: „Cumnatul lui Victor Ponta a primit contracte de la stat de 25 de milioane de euro”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments