Atenție, IMAGINI ȘOCANTE! Un biciclist este lovit în plin de o autoutilitară

0
66
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/olcFFWX_bpU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Imagini șocante, surprinse de o cameră de supraveghere de pe strada Al. Marghiloman, din Buzău. Pe înregistrări se vede cum un biciclist este lovit în plin de o autoutilitară.

 

Biciclistul circula regulamentar pe una dintre cele mai intens circulate străzi din oraș. În imagini se vede cum de pe o stradă lăturalnică vine o camionetă care, deși ar fi trebuit să oprească la intrarea pe drumul principal, nu o face și îl izbește cu putere pe biciclist, scrie stiridebuzau.ro.

 

Acesta se dezechilibrează, iar șocul impactului cu autovehiculul îl trântește la pământ. În timp ce biciclistul zace înconştient pe caldarâm, șoferul camionetei coboară și merge să vadă în ce stare este victima. Tot el este cel care sună la 112. În nici 5 minute, un echipaj de poliție sosește la fața locului, iar după alte 4 minute ajunge și un echipaj medical, care îl urcă pe biciclist pe tragă și îl duce la spital.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments