Cea mai tare ȚEAPĂ luată de doi hoți din Bacău: au furat de la o bătrânică bani ieșiți din uz

0
115

Constantin T. (20 de ani) din comuna Filipeni şi M. Vasile (19 ani), din comuna Stănişeşti, din județul Bacău, au intrat de două ori în acest an în locuinţa unei bătrâne şi au furat mâncare şi 17.300 de lei, în bacnote ieşite din uz, emise înainte de anul 1989.

 

În noaptea de 10/11 noiembrie a.c., cei doi tineri au intrat în locuinţa unei femei de 83 de ani din comuna Parincea şi au sustras produse alimentare şi suma de aproximativ 2.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au stabilit că în luna iunie 2013 au pătruns în casa aceleiaşi persoane, care a reclamat sustragerea sumei de 20.000 de lei.

 

„Suma de 22.000 de lei, reclamată ca sustrasă, este compusă din 4700 de lei, bacnote în uz şi 17300 de lei, din bacnote ieşite din uz, emise înainte de anul 1989. În urma percheziţiei domiciliare a fost recuperată suma de 1950 lei bancnote ieşite din uz, stabilindu-se totodată că suma de 4700 Ron a fost cheltuită de făptuitori în scopuri personale”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

 

S-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, iar faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi umează să fie prezentaţi Parchetului de pe langă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBeție ca-n filme! A băut… până a ajuns la Paris. Habar nu are cum s-a întâmplat (VIDEO)
Articolul următorCum reacționează oamenii când sunt scanați cu raze X în public
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments