Cel mai emoționant film. Povestea unei cățelușe care s-a sacrificat pentru stăpâni (VIDEO)

0
69
Dovada de iubire supremă: povestea căţeluşei care s-a sacrificat pentru stăpâni[iframe src=”http://adevarul.ro/embed/life-style/stil-de-viata/dovada-iubire-suprema-povestea-catelusei-s-a-sacrificat-stapanii-ei-8_527730b4c7b855ff56b453c7/index.html?width=640&height=360″ style=”border: 1px solid #000; padding:0px; margin:0px; width:640px;height:360px; overflow:hidden;” scrolling=”no” ]

Secvenţă dintr-un film japonez din 2007, inspirat de povestea reală a unei familii surprinse de cutremurul din 2004 din oraşul  Niigata.

 

Mari, un câine din rasa Shiba Inu, este adoptată de fetiţă încă de când era pui şi ajunge să crească alături de familie şi să aibă, la rândul ei, trei căţei, chiar în ziua de 23 octombrie 2004, când s-a produs şi cutremurul de 6,8 grade.  

 

În momentul producerii seismului, în locuinţă se afla bunicul cu nepoata lui, care rămân prinşi sub moloz, după ce casa se prăbuşeşte peste ei. Atunci Mari pleacă în căutarea unor echipaje de salvare şi chiar reuşeşte să îşi scoată astfel familia adoptivă de sub dărâmături. Toţi locuitorii satului devastat au fost evacuaţi cu ajutorul elicopterelor, întrucât drumurile au fost distruse de alunecările de teren. În aceste circumstanţe, familia s-a văzut nevoită să o abandoneze pe Mari şi pe cei trei căţei. 

 

La două săptămâni de la cutremur, locuitorii au avut voie să se întoarcă în satul lor. Fiul bătrânului a revenit printre ruine şi a găsit-o pe Mari în viaţă, dar extrem de slăbită. Deşi nu a avut hrană pentru ea, a continuat să-şi alăpteze cei trei căţei, care erau într-o stare bună. În aprilie 2005 bătrânul a fost externat din spital şi locuieşte şi în prezent alături de familia sa şi de Mari într-un apartament din oraşul Niigata. 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments