Condamnat la doar 4 ani de închisoare, după ce a violat o fetiță de numai 9 ani chiar de Ziua Copilului

0
60

Foto: adevarul

Ionuţ Popa, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna vasluiană Muntenii de Jos, a fost condamnat, ieri, de magistraţii de la Tribunalul Vaslui la 4 ani de închisoare, după ce în vara acestui an a batjocorit şi a violat o fată de doar nouă ani. Pe lângă cei 4 ani de detenţie, judecătorii l-au mai obligat pe bărbat şi la plata sumei de 5.000 de lei, reprezentând daune morale. 
 

Individul a fost arestat preventiv de poliţişti pe data de 3 iunie. Cea care a sesizat cele întâmplate a fost mama fetiţei. Femeia le-a povestit oamenilor legii că, în după-amiaza zilei de 1 iunie, Ionuţ Popa a invitat-o pe fetiţă la el acasă pentru a culege cireşe dintr-un pom aflat în curtea locuinţei. 

Fără să ştie ce avea să i se întâmple, fata a mers, după care a intrat în casă cu tânărul care  i-a oferit un pahar cu suc. Ajunşi în casă, Popa a dezbrăcat-o pe fetiţă şi a violat-o.   

„Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanţă de reţinere, pentru comiterea infractiunii de viol, iar apoi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, respectiv Tribunalul Vaslui, cu propunere de arestare preventivă“, a declarat Alina Tonică, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.  

Pentru această faptă, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 25 de ani. 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments