Copil de 6 luni din Iași, în stare gravă după ce a fost scos din flăcări de vecini

0
74

Medicii de la SMURD Iași au solicitat, în regim de urgență, transportul cu avionul a unui copilaș de numai 6 luni la Spitalul de Arși din București.

 

Micuțul din comuna ieșeană Popricani a suferit arsuri pe 35% din suprafaţa corpului după ce jarul din soba casei a căzut pe el şi pe podea, provocând un incendiu. Au fost distruşi de foc 15 metri cubi de materiale. Incendiul a fost stins.

 

Bebeluşul era în casă cu doi fraţi de 3, respectiv 4 ani. Mama lor era la magazinul din sat cu alţi doi copii, iar tatăl era şi el plecat. Vecinii au văzut ieşind fum din casă şi au intrat, scoţându-i pe copii afară. Ceilalți doi frați mai mari sunt teferi. Copilaşul de 6 luni a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. El este în comă, intubat şi ventilat mecanic. Micuțul a suferit leziuni și la nivelul căilor respiratorii.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentExpertul care a decis că Victor Ponta NU A COPIAT, a fost numit șef. El nu a participat la niciun concurs, de aceea funcția o ocupă cu caracter temporar
Articolul următorVIDEO. Mădălina Ghenea: „Nu-i ușor să fii femeie fatală!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments