Destine frânte. Și-a găsit fiica stangulată și soția spânzurată în podul casei (VIDEO)

0
62
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/itxI4ZiSpzA?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Crimă în Capitală. Un bărbat şi-a găsit fiica strangulată și pe soția sa spânzurată în podul locuinței. De altfel, femeia este cea bănuită că şi-ar fi ucis fiica, după care şi-ar fi pus si ea capăt zilelor.

 

Când a venit acasă de la serviciu, bărbatul şi-a găsit fiica strangulată în casă. Iar drama bărbatului nu se opreşte aici. În podul casei el şi-a găsit şi soţia spânzurată. Anchetatorii iau in calcul varianta unei crime, iar principala suspectă ar fi chiar femeia de 53 de ani, care este bănuită că şi-ar fi ucis fiica de 27 de ani, după care şi-ar fi pus şi ea capăt zilelor.

„Avea o fată cu handicap, cu probleme psihice și nu și-a găsit rezolvarea nicăieri în această țară. Mama o îngrijea, mama era devotată. Ea a ieșit din toate serviciile pe care le-a avut ca să stea cu această fată, era dedicată ei, de trei ani de zile ea stătea în casa ca să aibă grijă de această fată”, povestește o vecină.

Pe lânga grijile legate de problemele de sănătate ale fetei, familia mai avea și alte greutăți.

”Și colac peste pupăză, mai avea probleme și cu casa acum pentru că aici statea cu chirie și acum nu știu ce s-a intamplat, proprietarul a câștigat, urma să se întâmple ceva și cu evacuarea”, a mai spus aceasta.

Bărbatul a găsit și un bilet de adio scris de soţia sa.

Criminaliştii bănuiesc că mama şi-ar fi omorât fiica, apoi şi-ar fi luat şi ea viata. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments