Este greu de crezut, dar acest tânăr a refuzat oferte de 3 miliarde de dolari de la Facebook şi de 4 miliarde de la Google

0
78

Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, a devenit cel mai mediatizat manager din IT, după ce a refuzat săptămâna trecută o ofertă de 3 miliarde de dolari de la Facebook, conform Wall Street Journal, şi apoi una de 4 miliarde de dolari de la Google, conform unei surse neprecizate de The Verge.

 

Spiegel, 23 de ani, a început să lucreze în domeniul programării de software încă din liceu, când dezvolta simulatoare şi jocuri video, ulterior începând să construiască site-uri mai complexe.

A fost acceptat la prestigioasa universitate Stanford, de unde s-a retras în anul 2012, scrie zf.ro.

După ce a renunţat la şcoală, Spiegel s-a mutat cu tatăl său şi a atras o finanţare de 70 de milioane de dolari pentru compania sa, pe care i-a folosit pentru a dezvolta aplicaţia Snapchat.

Evan Spiegel conduce acum o companie fără active, fără venituri, dar cu o mulţime de probleme legale. Totuşi, antreprenorul susţine că Snapchat este următoarul “mare val” al reţelelor de socializare.

Snapchat este o aplicaţie care permite utilizatorilor să facă poze, să înregistreze fişiere video, să adauge text şi desene şi să le trimită unei liste de prieteni alese de ei. Pozele şi clipurile video trimise pot fi vizualizate timp de doar 10 secunde, după care dispar de pe telefonul destinatarului. Fişierele multimedia trimise prin Snachat se numesc „Snaps”. Aplicaţia este extrem de populară în rândul adolescenţilor din SUA.

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments