Golănaşul lui tata! Fiul preşedintelui Camerei Deputaţilor acuzat că a bătut crunt, împreună cu gaşca, un adolescent din Capitală

0
82

Fiul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este acuzat că, împreună cu alţi tineri, a bătut un băiat în zona Parcului Izvor din Capitală. Acesta este în spital, iar tatăl lui a depus plângere la poliţie.

 

Tatăl băiatului agresat spune că totul a plecat de la faptul cău fiul său ar fi vrut să-i ia apărarea, pe Facebook, unui coleg agresat verbal de către fiul lui Valeriu Zgonea. În schimb, băiatul preşedintelui Camerei Deputaţilor i-a propus să se întâlnească undva în zona Parcului Izvor, din Capitală, şi să stea de vorbă.

Cei doi s-au întâlnit, numai că fiul lui Valeriu Zgonea a venit însoţit de alţi băieţi şi l-ar fi agresat pe băiatul de 15 ani. Acesta a ajuns acasă desfigurat, potrivit mărturiilor tatălui său, iar după ce a povestit ce s-a întâmplat a mers să-şi scoată certificat medico-legal. Mai mult, din cauză că a început să se simtă din ce în ce mai rău, băiatul a fost internat în spital, unde se află şi acum.

Tatăl său a depus şi o plângere la Secţia 17 de Poliţie, iar în acest moment poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 fac cercetări în acest caz, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Valeriu Zgonea nu a dorit să facă niciun cometariu pe marginea acestui subiect.

(Sursa: romaniatv.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDupă 8 ani de procese, şeful clanului Corduneanu a fost achitat definitiv de Curtea Supremă
Articolul următorINVENTATORUL STĂNILĂ, un geniu neluat în seamă. Invențiile scornite de el au creat senzație peste tot în lume, numai la noi zac uitate în sertare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments