Interlopi și angajați ai Guvernului, la nunta fiicei președintelui CJ Prahova. Evenimentul a avut loc în Beirut

0
160

FotoȘ Mircea Cozma, președintele CJ Prahova

Marcel Păvăleanu, fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Ponta arestat în urmă cu două săptămâni pentru evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, apare în fotografiile de nuntă ale fiicei preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cozma. În aceleaşi fotografii apare şi Răzvan Alexe, un interlop cercetat şi el în acelaşi dosar, care nu a fost găsit de procurori, astfel că are mandat de arestare în lipsă.

 

Astăzi, cotidianul România Liberă anunță că şi fiica lui Cozma, Andreea, a fost pusă sub învinuire în acelaşi dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Centrul de Investigaţii Media a descoperit că cei doi acuzaţi au participat la nunta Andreei Cozma, care s-a măritat cu un om de afaceri libanez la Beirut, în Liban.

Fotografii de la nunta din Beirut a Andreei Cozma apar pe site-ul ph-online.ro.

 

 

 

În prima fotografie prezentată aici apare, în centrul grupului de nuntaşi, Marcel Pavaleanu. El este bărbatul cu părul mai lung care ţine pe după umeri o femeie blondă îmbrăcată într-o rochie bleu.

 

 

 

În cea de-a doua fotografie, alături de miri apare Răzvan Alexe. El este bărbatul fără cravată, cu sacou negru, ce apare în stânga imaginii, la dreapta miresei.

 

Hotnews a relatat, în urmă cu o săptămână, ca dosarul în care procurorii prahoveni l-au arestat pe Pavaleanu a pornit de la un dosar privind o tentativă de introducere frauduloasă în România a deşeurilor toxice de pe nava Flaminia, cunoscută drept “bombă plutitoare”, blocată de 5 luni în Portul Constantă. În acest dosar, Răzvan Alexe ar fi fost cercetat pentru tentativa de a transporta ilegal deşeurile de pe Flaminia la o staţie de epurare aparţinând Rafinăriei “Astra” din Ploieşti, care însă nu ar mai fi avut autorizaţia de mediu pentru a procesa aceste deşeuri.

 

PH-Online scrie despre nuntă de la Beirut a Andreei Cozma că a costat aproximativ 250.000 de euro. Mireasa a purtat, spun cei de la www.ph-online.ro, o rochie în valoare de 22.000 de dolari, plină de cristale Swarowski.

“Oaspeţii din România au fost transportaţi cu un charter şi cazaţi într-un hotel luxos; singura concesie cerută românilor a fost că doamnele să vină la nuntă în rochii lungi, de seară, pentru a nu ofensa gazdele libaneze. Petrecerea, hotelul, avionul şi celelalte cheltuieli au dus nota de plată a Andreei Cosma la circa 250.000 de dolari. Nunta a fost fără dar”, se precizează pe site-ul citat.

 

(Sursa: investigatiimedia.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentImagini șocante. A fost lovită de autobuz, dar a scăpat cu viață
Articolul următorTraian Băsescu: „Se trece din nou la inventarea de taxe, impozite, care să aducă bani la buget pentru a hrăni aparatul bugetar. Afirm fără rezerve că este greşit”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments