Moarte teribilă pentru un bărbat. A fost strivit de o autoutilitară

0
66

Foto: adevarul.ro

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Vaslui, a murit, aseară, după ce a fost călcat de o autoutilitară al cărei şofer nu a mai putut evita tragedia. Accidentul a avut loc pe DN 15 D, la ieşirea din municipiul Vaslui spre Negreşti.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, şoferul autoutilitarei, un bărbat de 41 de ani, nu a mai putut evita impactul, deşi a frânat. Martorii spun că victima era întinsă pe asfalt în momentul în care a fost călcată de autovehicul.

 

„Eu am văzut că era ceva pe asfalt şi am frânat brusc. Din păcate, nu am mai putut să evit impactul. Nici nu puteam să intru pe contrasens, deoarece venea o maşină“, a declarat Iulian Lihor, şoferul autoutilitarei, care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că nu a băut alcool.

 

La faţa locului au fost mobilizate impresionante forţe de ordine, printre care şi o patrulă de jandarmi, pentru a fi evitat un eventual scandal.

 

Din câte se pare, victima a fost la o rudă şi se îndrepta spre oraş unde avea un apartament. Poliţiştii iau în calcul mai multe variante pentru a vedea în ce împrejurări bărbatul era întins pe carosabil: fie era băut, fie i s-a făcut rău.

 

Conducătorul autoutilitarei s-a ales cu dosar penal, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments