Mutu a confirmat în urmă cu câteva minute: "BRILIANTUL" va juca în România, din ianuarie

0
64

În urmă cu câteva minute, Adrian Mutu a aruncat bomba sfârşitului de an pentru Cancan.ro. Fostul internaţional a confirmat că, de pe 2 ianuarie 2014, va fi OFICIAL jucătorul Petrolului Ploieşti!
 

Atacantul lui Ajaccio, echipă din prima ligă franceză, a bătut palma cu reprezentanţii “lupilor galbeni” pentru un împrumut care se va întinde pe o perioadă de un an şi jumătate.

 

După ce multă vreme s-a speculat că se va întoarce la Dinamo, Mutu a ales să nu fie “câine”, ci “lup”! Cel mai probabil, Adrian Mutu îşi va încheia şi cariera la echipa din Ploieşti cu care vrea să atace încă din acest sezon câştigarea titlului de campion al României.

 

„Sunt extrem de fericit că revin în România. Din 2 ianuarie, îmbrac tricoul Petroulului. Vin acasă! Am ambiţii mari cu noua mea echipă”, a adăugat Mutu pentru Cancan.ro.

 

Până acum, Mutu a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, AC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena şi Ajaccio, iar la echipa naţională a înscris 35 de goluri în 73 de meciuri.

 

(Sursa: cancan.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPe ruşi nu-i întrece nimeni! Cum scoţi un SUV dintr-un lac îngheţat bocnă
Articolul următorLimbaj suburban. Purtătorul de cuvânt al Guvernului susţine că "preşedintele e beat. Nu numai de putere" când critică bugetul Executivului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments