Omul care trăieşte de 24 de ani cu INIMA ÎN STOMAC

0
83

Când spui că îţi simţi inima în stomac, te gândeşti că ceva îţi provoacă temeri, dar acest bărbat din China trăieşte cu această senzaţie de la naştere, din cauza unei boli rare.

 

Ho Zhiliang, un bărbat de 24 de ani din China, provincia Hubei, aşteaptă să fie operat din cauza unui defect congenital rar: inima lui este localizată în stomac. 

 

Rata de mortalitate a acestei boli este peste 90%, copiii afectaţi murind de obicei la naştere sau la scurt timp după.

Deşi când s-a născut Ho medicii le-au spus părinţilor lui că bebeluşul lor nu va supravieţui mult timp, ei nu şi-au pierdut speranţa, iar băiatul a ajuns acum la vârsta de 24 de ani. După ce a terminat şcoala, Ho s-a angajat într-o frizerie şi s-a resemnat cu boala pe care o are.

 

 

 

Însă, la începutul acestui an a citit un articol despre o persoană diagnosticată cu acelaşi sindrom care a suferit o intervenţie chirurgicală prin care inima i-a fost repoziţionată. Drept urmare, şi-a dat demisia, s-a mutat în provincia Henan, unde a avut loc intervenţia chirurgicală şi acum aşteaptă ca medicii să găsească cea mai bună variantă de a-l opera.

Operaţia pacientului despre care a citit Ho a durat peste 10 ore, dar a fost un succes medical. Medicii din oraşul Wuhan încearcă acum să creeze un plan pentru a-l opera pe tânăr. 

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments