Păşcăneni reţinuţi pentru trafic de droguri de procurorii DIICOT. Asupra unuia dintre ei s-a găsit o armă de foc

0
893

Foto: Dorian Alipoaiei şi Băcăuanu

Doi tineri din Paşcani au fost reţinuţi săptămâna trecută pentru trafic de droguri şi port ilegal de arme. Dorian Alupoaiei şi Alexandru George Himinciuc au fost găsiţi în urma unor percheziţii făcute de către procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Iaşi în zona Vale a municipiului.

 

Suspecţii au fost filiati mai bine de opt luni. Potrivit procurorilor, ofiţerii de poliţie i-au luat de pe stradă şi i-au dus în locuinţele personale unde ar fi găsit 40 gr de canabis şi un pistol cu gaze, arată newspascani.ro.

În urma dovezilor, procurorul de caz a stabilit că Alupoaiei să fie arestat pentru 29 de zile iar Himinciuc să nu părăsească ţara pentru o perioadă de timp.

Unul dintre tineri apare în câteva fotografii postate pe internet alături de cunoscutul interlop Bacauanu, ajuns în atenţia mass-media în urma numeroaselor scandaluri cu clanul Cordunenilor.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPremieră medicală. Medicii ieşeni au prelevat pentru prima dată fragmente de os şi tendon de la o persoană aflată în moarte cerebrală (VIDEO)
Articolul următorDemn de Cartea Recordurilor. Un păşcănean nu şi-a plătit chiria de 9 ani. Adică, de când s-a mutat în locuinţa ANL
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments