Pur și simplu e îndrăgostit de volan! Un ieșean din Târgu Frumos, prins de trei ori circulând fără permis cu mașina prin oraș

0
93

Un bărbat din Târgu Frumos, județul Iași, a fost la un pas să ajungă după gratii pentru că a condus fără permis.  Robert Moisă în vârstă de 28 ani, a fost prins de trei ori de poliţişti pe străzile din oraş, la volanul unei maşini, fără a avea carnet de conducere.

 

Deşi fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare tot pentru conducere fără permis în luna aprilie a acestui an, tânărul a comis aceeaşi infracţiune în mod repetat, arată newspascani.ro.

Acesta a fost prins de poliţişti la sfârşitul lunii septembrie la volanul unui autoturism marca Peugeot, pe str Lunca Bahluiet, în miezul nopţii. Apoi, la numai câteva săptămânii, a fost găsit din nou de oamenii legii pe strada Cuza Vodă, cu aceeaşi maşină. Şi că şi cum nu ar fi de ajuns, aceasta a folosit un nume fals, în fata poliţiştilor. Astfel s-a ales cu dosare penale pentru conducere fără permis şi pentru identitate falsă.

Zilele trecute, tânărul a fost adus în fata judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, însă magistraţii au respins acţiunea.

Procurorii păşcăneni au făcut recurs şi urmează că în viitorul apropiat să fie adus din nou în faţa instanţei.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments