Sămânță de scandal în Casa Regală Britanică. Prințul Charles nu este tatăl lui Harry?

0
282

Se zvoneşte că tatăl biologic al prinţului Harry nu este Charles, ci un fost amant din anii ’80 al prinţesei Diana, James Hewitt.

 

După spusele unor vechi angajaţi ai Casei Regale Britanice, relaţiile amoroase dintre prinţesa Diana şi soţul său Charles au încetat să mai existe încă din 1980, cu patru ani înaintea naşterii lui Harry.

 

În acest timp, prinţesa l-a cunoscut pe James Hewitt, un fost ofiţer ai cavaleriei regale, însă zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi avut o relaţie extraconugală au apărut abia în 1986, la doi ani după naşterea lui Harry.

 

 

Invitat într-o emisiune televizată, Hewitt a recunoscut că a cunoscut-o pe Diana la începutul anului 1981 şi, aflat sub hipnoză, a relatat cu lux de amănunte cum s-a petrecut idila cu aceasta. Fructul dragostei lor a fost Harry.

 

James Hewitt, prințul Harry și prințul Charles

În 1995, prinţesa Diana a recunoscut public că în tinereţe a avut o relaţie extraconjugală cu James Hewitt, moment în care ofiţerul a fost declarată persoana non-grata şi eliberat din funcţie.

 

Pentru că s-a temut pentru a nu fi dezonorat, bărbatul a vrut să fugă în Franţa şi să se sinucidă.

 

(Sursa: showbiz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMoldova se pregătește de iarnă. Harta drumurilor cu risc ridicat de înzăpezire din întreaga regiune
Articolul următorDorel de la Aeroport. Un paznic al unei firme de pază s-a împușcat în timp ce încerca SĂ SPARGĂ NUCI CU ARMA DIN DOTARE
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments