Ședință cu final așteptat. Sorin Roșca Stănescu a fost exclus din PNL

0
71

Conducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu.
 

Conform Statutului PNL, decizia de excludere adoptată de Biroului Politic Naţional urmează să fie supusă votului Delegaţiei Permanente a PNL.  Au fost 47 de voturi pentu excluderea lui Roșca Stănescu, două voturi împotrivă și două voturi nule.

 

De-a lungul timpului, s-au strâns mai multe lucruri care l-au deranjat pe președintele PNL Crin Antonescu. În urmă cu o lună, acesta a renunțat la serviciile de consiliere ale lui Sorin Roșca Stănescu, pentru că senatorul PNL l-a criticat pe liderul partidului.

 

Au fost și alte tensiuni în USL create de declarațiile lui Sorin Roșca Stănescu, iar premierul Victor Ponta i-a cerut lui Crin Antonescu să îl excludă pe acesta din partid. Atunci nu s-a întâmplat acel lucru, pentru că senatorul făcea declarații cu care liberalii erau de acord. Era vorba despre scandalul numirii procurorilor-șefi.

 

„Le-am spus colegilor liberali că, în toată istoria aceasta, nu a existat nicio legătură mine și domnul Voiculescu, domnul Stroe, domnul Antonescu și alți domni acuzați în unele scenarii. Nu este real că s-a pus în acești termeni problema unei noi suspendări a președintelui Traian Băsescu. Indiferent de decizia pe care o vor lua colegii mei, voi rămâne același liberal care am fost întotdeauna și voi susține întotdeauna PNL și pe Crin Antonescu”, a declarat Sorin Roșca Stănescu înainte de aflarea deciziei partidului.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments