Sediul Primăriei Pașcani, securizat ca pentru atacuri teroriste. La intrarea oficială a apărut un cititor de ampentă și cartelă

0
71

Primarul Municipiului Pașcani nu vrea să intre stresat în sediul Primăriei, în puținele sale ore pe care le dedică muncii în folosul cetățenilor care l-au ales. Cel puțin asta înțelegem după ultima măsura impusă de ieri la nivelul autorității locale. Mai exact, el a închis intrarea oficială în sediul administrativ.

 

Potrivit informațiilor furnizate de Paul Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei, doar primarul, administratorul public, viceprimarul și unii funcționari publici au privilegiul de a trece de ușa prevăzută cu cititor de ampentă și cartelă.

 

În acest caz vorbim despre măsuri care sunt regăsite în zona instituțiilor a căror activitate este clasificată drept secretă.”Începând de astăzi accesul în Primăria Pașcani se face pe partea cu Ghișeul Unic. La intrarea principală a fost montat un sistem de securitate, accesul fiind permis doar pe baza unei cartele sau pe baza cititorului de amprentă. Acces au primarul, administratorul public și unele persoane din Primărie”, a declarat Paul Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, pentru newspascani.com.   

 

Drept urmare, intrarea principală în sediul Primăriei, monitorizată atent în timpul mandatului fostului edil Grigore Crăciunescu de paznicii unității și polițiștii locali, a devenit de astăzi locul pe unde doar primarul Dumitru Pantazi poate trece. De la purtătorul de cuvânt al Primăriei am aflat că pe acolo mai pot intra administratorul public Gică Zanet, ori viceprimarul Vasile Axinte. Mai sunt și unii funcționari care pot deschide ușa prevăzută cu cititor de amprentă, însă numele acestora nu este deocamdată cunoscut.

 

Surse din Primărie au precizat pentru newspascani.com că unul din motivele pentru care edilul a girat aceste măsuri de securitate este acela că foarte mulți cetățeni îl așteaptă, la ora 09.00 dimineața când vine la muncă, în fața Primăriei pentru a discuta cu el.

 

Rămâne de văzut cum vor reacționa consilierii sau alte delegații din afara municipiului care vor încerca să intre în Primăriei, după ce vor constata că nu pot trece pe acolo pe unde a trecut primarul Dumitru Pantazi.  

 

Edilul local nu a putut fi contactat pentru a explica de ce anume se ferește de cetățenii cărora la alegerile locale de anul trecut le vorbea despre: „NORMALITATE ȘI PROSPERITATE”.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments